tiistai 5. tammikuuta 2016

2. Vihdoin Lunta

Moi! Olin keskiviikkona ja lauantaina itsenäisesti ratsastamassa wiltsua. Käyn siis yleensä Sannan kanssa tallilla. Kuvasin keskiviikkona videopostauksen ja launtaina mulla oli kuvaaja mun kanssa. Saan videot vasta myöhemmin tehtyä, koska videoiden kanssa tuli teknisiä ongelmia.. Sori!


Keskiviikko 30.1

Heräsin aamulla klo 7. Tarkoitus oli mennä 8 tallille, mutta se vähän venyi, koska automme vähän reistaili. Olin tallilla n. 9 jälkeen. Annoin poneille ruuat ja vein ne ulos. Harjasin wiltsun ja laitoin sille suitset päähän. Lähdin kentälle päin. Ratsastin kiemurauria ja tein pysähdyksiä. Wiltsu oli aika kiva ratsastaa!  Ratsastuksen jälkeen, harjasin ponin vielä läpi ja vein tarhaan. Jouduin odottamaan tallilla 2h, että kyytini saapui. Oli kyl vähän vilposa.. :D

Lauantai 2.1

Tallilla oltiin n. klo 15. Ulkona oli paljon lunta! Haettiin Wiltsu tarhasta ja harjattiin se suht. nopeasti. Otettiin kuvia ja tein temppuja. Kuvailujen jälkeen menin vaihtamaan Wiltsulle riimun ja narun. Päätin vielä ratsastaa Wiltsulla. Wiltsu oli kyllä toista mieltä.. Wiltsu on taitanut taas ystävystyä kentän portin kanssa....                                                      Onko teillepäin tullut jo lunta?

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Oliko W kiltisti?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli se ainakin kuvien oton aikana :). Mutta riimun ja narun kanssa temppuili.. :D

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia!

  teamkarvapallot.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hurmaava ponivanhus! :)

  http://pikkuponin.blogspot.fi/

  VastaaPoista