lauantai 30. tammikuuta 2016

4. Wiltsun Bestikset

En ole varmaan kertonut teille Cassusta ja Rillasta, eli Cassu&Rilla&Wiltsu asuu kaikki samassa tallissa. Cassulla ja Rillalla menen vähän harvemmin. Molemmat ovat kyllä aivan ihania tapauksia! En hirveesti tiedä poneista tietoja, mutta yritän kertoa kaiken mitä tiedän! Lunttasin Sannan blogista "vähän" tietoja.. Käykääpäs tsekkaa Sannan blogi, siellä pääsette myös lukemaan Wiltsusta, Cassusta ja Rillasta!


                                                                     Cassu

Cassu, oikealtaan nimeltään Cantos, on hollantilainen ratsuponiruuna. syntynyt 1999. Cassu taitaa HeA asiat! Cassulla on tosi tasaiset askeleet. Ilman satulaa Cassu toimii, kuin unelma painoavuilla.

Cassulla kun menin ekaa kertaa, olin vain vähän aikaa selässä. Ihastuin poniin ja sen liikkeisiin jo silloin! Menin Cassulle mun ekat ravipohkeenväistöt! Ja mun ekat #trytobeavotaivutukset. Joo, ei toi avotaivutus ollu ihan mun juttu.. Oon myös mennyt Cassulla kaulanarulla ja se toimii sen kanssa oikeasti kun unelma! Olen myös juoksuttanut Cassun joskus. Muuta en ole Cassun kanssa tehnyt.

                                                         CASSU SUKUPOSTISSA

                                                                     Rilla

Sitten olisi Rillan esittelyn vuoro. Rilla on risteytysponitamma. Syntynyt vuonna 1994. Rilla taitaa oikean ratsastajan kanssa HeB. Rilla on esteillä innokas ja kuuma. Rilla on entinen esteponi, mutta uransa jättämyt aikoja sitten. Rillalla on paha kesäihottuma, ja talvella Rilla on kunnon känkkäränkkä.

Rillalla kun menin ekaa kertaa, olin ihan ihmeissäni ponin ravista. Se tuntui vaan niin oudolta. Rilla oli aika reipas laukoissa ja välillä pää nousi taivaisiin asti.. Olen myös kerran hypännyt Rillalla pari estettä, Rilla oli tosi kuumaa ja jarruja ei kyllä meinannut löytyä. Muuta en voi sanoa, kun en ole mennyt enempää Rillalla.


Ekaa kertaa Rillalla, aikamoista säätöä..

Järkyttynyt Rilla :D

                                                              RILLA SUKUPOSTISSA

En ole viälä näiden ponien kanssa työskennelly, koska minä liikutan wiltsua ja silloin tällöin menen sitten Cassulla tai Rillalla! On kyllä kivaa vaihtelua mennä joskus jollain muulla kun Wiltsulla! Ei mulla muuta ollu. Seuraavaan postaukseen, moikka!

                                                    Onkos teillä monta heppaystävää?

2 kommenttia:

  1. Kuka näitä oikein ratsastaa muut kuin sinä ja Sanna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ollut tekemisissä muiden vuokraajien kanssa, joten en tiedä :P..

      Poista