keskiviikko 3. helmikuuta 2016

5. Täällä on liukasta!

Moikka! Olin maanantaina ja tiistaina tallilla ja arvatkaa, mulla oli eksyny molempina päivinä kamera mukaan! Joten sainpa kirjoiteetua postauksen.

Maanantai 1.2

Oltiin Sannan kanssa n. kolmen aikaa tallilla. Hain Wiltsun tarhasta ja rupesin puunaamaan sitä. Laitoin wiltsulle satulan, koska aattelin että kentällä vois tehäkkin jotain. Kentällä otin sitten satulan pois, koska kenttä oli melkee kun luistelurata. Työstin Wiltsua käynnissä, ja se meni välillä myös peräänannossa! Wiltsu oli kyllä tosi kivan tuntuinen.

Toin Wiltsulle uuden satulahuovan!Tiistai 2.2

Olin n. ko 15 tallilla, vaikka tarkoitus oli olla puoliltapäivin. Menin siis itsenäisesti. Kun menin hakemaan Wiltsua tarhasta, näpsin pari kuvaa poneista. Harjasin ja suitsin Wiltsun ja lähdin kenttää päin! Yöllä oli satanut lunta, joten kenttä ei ollut niin liukas kuin se maanantaina oli. Alussa työstin wiltsua taas käynnissä, taivutelin ja menin kiemura-uria. Taivuttelin myös ravissa. Otin myös parit laukat, kun poni ei ollut yhtään liukastellut. Kävästiin myös maastossa, poni oli aika innokkaana vaikka liukastelikin. Mun piti kyllä yhdessä vaiheessa tulla selästä pois kun oli niin liukasta.. Mutta kaikesta selvittiin! :D Mullei ole kuvia ratsastuksesta, mutta tässä näitä mitä otin poneista.                                 Mitä te teette ponien kanssa, jos on liukas kenttä?

3 kommenttia: