keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

15. Ylinopeutta maastossa

Moi! Oltiin tänään Roosan kanssa tallilla, ja kuvattiin videopostaus! Käytiin maastossa, jossa mentiin kyllä kovaa.. Mulla oli gopro teipatty kypärään niin maastostakin sai kivasti matskua!

Lähdettiin tallille kahden jälkeen, ja heti tallilla haettiin ponit ja mentiin kentälle ottamaan parit kuvat. Tuli kyllä kivoj kuvia!


(c) Roosa

(c) Roosa

Nämä kuvat otettiin kyllä ennen ratsastusta mut ihsm. :D
Hoidettiin ja varustettiin meidän ponot, ja sitten lähdettiin kenttää päin. Mentiin alkukäynnit ja ravailtiin, kunnes lähdettiin jo maastoon. Maastossa otettiin kaikkia askellajeja ja ponit otti laukka kisaa. Mentiin niin kovaa että huhhuh.. Summer bucket listin yksi kohta tehty! Vähän aikaisin mutta voivoi. Meillä oli kyllä toosi hauskaa maastossa Roosan kanssa, me naurettiin melkein koko ajan, kun laukattiin.

Kotiin takas päästyä, otettiin poneilta kamat pois ja harjattiin hiet pois. Mentiin kentälle kävelemään, koska wiltsu puuskutti vielä aika kovaa vauhtia. Venyttelin kentällä Wiltsua ja sitten meitä tultiin jo hakemaan. Oli kyllä tosi kivaa tallilla!Minä ja Rilla :3 Kiitos kuvasta Roosa!

                                             Haluaisitteko te lisää videopostauksia?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköst menoo teil maastos!:) Ja kiva blogi muutenkin! Oon liittyny lukijaks.

  VastaaPoista
 2. Tee ihmees lisää videopostauksii!
  Tosi kiva video!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva video ja ehdottomasti lisää videopostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä varmaan lisää näitä videopostauksia tulee, kun niitä niin moni halusi :)!

   Poista
 4. Tää oli kiva postaus! :) Hyvä et oli gopro mukana! :D Lisää näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin jo kauan halunnu kokeilla tuota gopro:ta mutta, en ikin jaksanu laittaa sitä, mut otin itteeni niskasta kii ja teippasin sen sit kypärää :DD

   Poista