perjantai 10. kesäkuuta 2016

40. Olisko nyt itkun paikka?

Ai miksi?

Noh kuulkaas.. Muokkasin ulkoasuani tässä eilen ihan normaalisti. Kun ulkoasu oli valmis, laitoin blogin julkiseksi taas (blogi oli yksityisenä kun muokkasin ulkoasua) niin kaikki lukijat katosi.. En saanut mitenkään asiaa korjattua ja menin sillon kolmelta yöllä itkemään vessan lattialle, kun rupes ottaa päähän niin paljon.. Vinkkejä ja neuvoja saa antaa jos edes vähän osais auttaa!


Tänään olen ollut koko päivän tallilla! Ollaan siirretty poneja uudelle laitsalle, laitettu vesia. Mentiin myös katsomaan ridersiniin hetkeksi kisoja. Ratsastin myös Oonan tänään. Menin vähän este treeniä. Meni tosi hyvin, poni kuunteli kivasti ja tuli mont hyvää hyppyä! On se poni vain niin hieno.  Menin myös 4-vuotiaalla, Elli ponilla pikkusta ristikko. Elli ei ole koskaan hypännyt, niin pääsi tänään kokeilemaan minkälaista se on! Ellikin oli tosi hieno! Oli vaan kauhee outoa ratsastaa sillä, kun se oli niin ohut. Tai sitten Oona on vaan liian paksu..
Mä en vaa oo saanu päästä sitä lukija juttua. Mulla meni jotenkin moti tähän bloggaamiseen.. Mutta en mä lopettamassa ole, en todellakaan! Oon vaan aina panostanu blogiin niin paljon ja nyt se vaa poistaa mun lukijat. Kiitos blogger, toivottavasti saisitte teidän nettisivustoa paremaksi, ettei viattomien ihmisten lukijat tarttis lähtee! (:DD) Mulla on paljon video ideoita, pitää vaan kattoo, että millon pääsen toteuttaa niitä! Sunnuntaina on sitten kisat. Niitä odotellessa! Mut ei mul muuta, moikka!

Ootteko ollu vähään aikaa este kisoissa? Millä menestyksellä?

9 kommenttia:

 1. Harmi tuo lukija juttu.. Toivottavasti korjaantuis, kiva blogi kyllä sulla!

  VastaaPoista
 2. No ompa toi nyt kyllä kumma juttu! Muokkasitko jotain HTML-koodeja? Jos se niistä on mennyt sekaisin. Ja jos toi ongelma ei korjaannu niin kannattaa varmaan ottaa kokonaan uusi malli eli toisin sanoen poistaa kaikki muokkaukset, jolloin toi ongelma saattas korjaantua. Itse ainakin oon kopioinu css-koodit ja sen jälkeen poistanut kaikki muokkaukset, jolloin ne saa vielä nopeasti takas! Yritin myöskin liittyä lukijaksi, mutta silti toi näyttää vielä 0 lukijaa :o Mutta toivottavasti ongelma korjaantuu! :)

  kamillaino.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla tätä! :)

   Poista
 3. Moikka, ikävää että lukijasi ovat kadonneet... Tykkään blogistasi ja jään ihmeessä seuraamaan. Käy katsomassa ihmeessä minun blogini myös. :)
  Kertomuksiaelamastani.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Niinhän se on :( Kiitos! Käyn katsomassa :)

   Poista