tiistai 14. kesäkuuta 2016

41. Vähän kaikkea..

Moi! Oon käyny nyt Oonalla paljon ratsastamassa! Ollaan hypätty, menty ilman kamoja ja käyty maastossakin! On ollut super kivaa! Oltiin viime sunnuntaina niissä estekisoissa ja päästin läpi. Mentiin se 60cm. 0vp ja ruusuke tuli! Kaikki jotka ratsasti puhtaan radan, sai ruusukkeen. Oon vieläkin ilonen niistä kisoista, poni oli super! Vaikka yhelä esteellä meinasin tippua.. heh!

(kuva verkasta)

Oona on ollut ihan super lähi päivinä. Myös pari kaveriani on testannut Oonaa ja on mennyt hyvin! Oona on kyllä niin monitoimi poni! Ollaan myös menti riimulla ja narulla, ja käytiin maastossakin tiistain. Oona on yleensä tosi paniikkinen maastossa, mutta nykyään ei! Kyllä se kuuma oli mutta käsissä ainakin pysy. 
Laatu on kehuttavaa :DD

Oon päässy myös testaamaan tallin muita poneja! Ihania yksilöitä sielläkin. Lukija asia ei ole vieläkään korjaantunut, kaikkeni yritän tehdä. Tässä vieä koostevideo näistä parista päivästä, ja video siitä kisaradasta! 

Mitä postauksia haluisitte?

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja kivat videotkin! :) Olis kiva jos tekisit Wiltsun ja Oonan varusteiden esittely videon ja jonkun videon maastakäsittelystä missä esim näytät ja kerrot mitä teet yleensä kun maastakäsittelet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤❤ Kivoja ideoita, varmana voin toteuttaa :) ja tuo maastakäsittely idea kuulostaa myös tosi kivalta! c:

   Poista
 2. Milloin laitat postausta Wiltsusta?

  VastaaPoista
 3. Sitkun menen sen luo ja on kamera mukana :DD

  VastaaPoista
 4. Sitkun menen sen luo ja on kamera mukana :DD

  VastaaPoista