tiistai 7. kesäkuuta 2016

39. Kesäloma vihdoin ja viimein.

Kesäloma.

Vapaus. Helpottuneisuus. Parhaus.

Vihdoin ja viimein se mitä kaikki on odottanut. Eli kesäloma! Koulusta lähteminen oli helppoa, mutta surullista. Nimittäin yksi lempiopettajistamme lopettaa koulussamme, eikä tulla näkemään sitä enään.. Mutta elämä jatkuu, parin kuukauden päästä menen kasille.. Huhhuh, ei kyllä uskoisi, mutta no mikä ettei! oma keskiarvoni oli 6.5 mistä en yhtään yllättynytkään, koska no. Enpä oikeen ikinä ole panostanut kouluun, tuskin ikinä tulen panostamaankaan.

Tällänen mekko oli mulla! Ja kengät ;)Oonalla en ole pitkään aikaan ratsastanut tai edes käynyt tallilla. Viimeksi kävin kai yli viikko sitten, kun lähdettiin hyppäämään maastoesteitä. Anne siis meni minä olin kuvaamassa. Huomenna (torstaina 8.6) menen ainakin Oonan luo ja sitten ehkä pe ja la! (10.6 & 11.6). Tänä sunnuntaina olemme menossa estekisoihin. Mennään 60cm luokka. Toivottavasti menis siellä hyvin, teen kyllä siitä sitten postauksen! Kävin eilen Sannan kanssa taas Wiltsun luona. Testailin vähän uutta putkeani ja käytin Cassua mallinani.

NamKävin vielä lopussa Rillan selässä. Huomasin taas paljon samoja virheitäni. Mulla ei meinaa kädet pysyä kyljissä, pitäis nojaa taakse ja lista vaan jatkuu.. Noh, mua muutenkin väsytti tosi paljon, enkä meinannut jaksaa edes ratsastaa. Mutta kyllä taas niitä hyviäkin pätkiä tuli. Raviin pitää saada enemmän tahtia, muuten se menee hyvin. Laukassa taivuttaminen ei vielä oikeen suju, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee!Oli pakko peittää naama tästä, kun oli hirvee mummo kaksari :DD

Loppuun vielä kaunis video Wiltsusta. En yhtään tiedä mitä tässä tapahtuu. Mutta eipä se haittaa! ;)

PS: Kannattaa mennä kattomaan tää siisti arvonta jossa voi voittaa 15 euron lahjakortin hööksiin ja nahan kiillotus aineen! Pääset Mandin arvontaan tästä.


Mitkä fiilikset teillä on kesälomasta? Onko teillä jo jotain kesä suunnitelmia?

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mulla on ratsastaessa myös ongelmana noi kädet! On se kumma, kun ne ei tahdo pysyä siellä kyljissä :D Kesälomasta mulla on tosi hyvät fiilikset, koska pystyy olemaan tallilla rajattomasti. Kesän suunnitelmissa olisi tutkimusmatka maneesille ja tutustuminen esteisiin ;)

  siloistasatulaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huh, hyvä että en ole ainut :DD Kuulostaa hyvältä kesäsuunnitelmalta ;)!!

   Poista
 2. En ehkä selviä :'D Yrittiköhän Wiltsu raaputtaa mahaansa?

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus♥ Wiltsu näyttää ihan siltä, että se rahnuttaisi mahaansa :D Hyvin ratsastat, ei se musta näytä ollenkaan pahalta! :) ja ihania kuvia, sulla on kyllä aina niin kivoja kirjoituksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista <33 No joo vähän siltä tuo wiltsun touhu näyttää.. Apua, kiitos! Nämä kuvat oli parhailta pätkiltä, siellä oli pari kuvaa missä pää oli niin ylhäällä, että huhhuh.. :DD Ja kiitos vielä! :33

   Poista
 4. Ihana blogi ja postaus! Pakko sanoa että tosta ei kannata enempää nojata taaksepäin, vain nostaa leuka ja katse ylös ja korjata ryhti 😄 Ihania kuvia muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo pitää kokeilla nuita vinkkejä :--)

   Poista