sunnuntai 29. toukokuuta 2016

38. Eka ratsastus uudella tallilla

HUOM!
Postaus kirjoitettu 27.5


Oltiin iskän kanssa tallilla n. klo 16.  Mentiin hakemaan Oonaa, eka se ei meinannut antaa kiinni.. Mutta vähän ajan päästä Oona olikin silleen "Aaa se olitkin sä, moi!". Toinen ongelma oli, että Oonan uusi poika kaveri Myto, ei meinannut päästä Oonaa lähtemään. Meinas tulla Oonan mukaan. Onneksi päästiin kuitenkin portista pois, kun iskä piti sitten mytoa sen aikaa. 


Hoidin Oonan puomilla. Katsoin Oonan harjaa ja tulin pikkaisen epätoivoiseksi. Oonan harja oli ihan kippuralla. Siinä sitä sitten selvittelin n.15 min. Kun Oonalla oli kamat kasassa lähin kentälle päin. Laitoin kentälle puomeja, koska niistä Oona rauhoittuu ja keskittyy. Pieni pelko oli, että Oona olisi ihan peloissaan, mutta se olikin ihan normaalisti!Laitoin eka ravi puomit ja menin niitä. Sen jälkeen laitoin laukka puomit ympyrälle. Oona meni niin hyvin, että päätin ottaa satulan pois, koska olin nukkunut 6h yöllä.. Oona kuumu laukoissa paaaaaljon, mutta pikkujuttuja! Lopussa iskä tuli ottaa vielä pari kuvaa, ja Oona meni tiettyjä pätkiä tosi kivasti! Huomasin kuvista myös, että se aukoi suuta ja puri kuolainta. Enemmän olisi pitänyt tehdä puolipidätteitä ja irrotella sitä kuolaimesta. Oona ei kestä paljon painetta suussa. Mutta pikkuhiljaa hyvä tapahtuu! 


Kävin myös Oonan jälkeen Wiltsun luona. Käytiin Sannan kanssa maastossa, Wiltsulla kärryt, ja Rilla ratsain. Pääsin menemään puolet maastossa Rillalla ja laukattiin aika kovaa yksi mäkikin! Oli kyllä kiva ja hevostäyteinen päivä!

Minkälaisia postauksia haluaisitte? 
Jotain erikoispostauksia siis. Kommentoikaa alas!14 kommenttia:

 1. Oona on niin onnellisen näkönen <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Olis kiva jos tekisit Oonan ja/tai Wiltsun kamojen esittely videon. :) Ja mieipidepostauksia on myös kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo aattelin toteuttaa nyt ainakin noita varustepostauksia, kun niitä ollaan toivottu :)!

   Poista
 3. Jälleen kerran tuun toteamaan saman, meet niin hienosti Oonalla ja näytätte tosi hyvältä ratsukolta!

  VastaaPoista
 4. Oona on kyllä tosi kaunis! Ite tykkään hirveesti vuonohevosista ja tietysti myös niiden risteytyksistä :D
  Mulla nyt ensimmäisenä tuli mieleen postaus irtohypytyksestä :)
  http://siloistasatulaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Mäki tykkään ;) Tälläisenkin voisin toteuttaa, joskus mutta tallilla ei ole esteitä.. Mutta matkustamme sitten varmaan johonkin, että pääser hypyttämään! :)

   Poista
 5. Upeita kuvia ja ihanan kesäinen tunnelma tässä postauksessa :)
  Minusta olisi kiva lukea top 3/5/10- hevosmuistot :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos paljon! :)❤❤ Hmm.. Kuulostaa kivalta, tälläistäkin voisi yrittää tehdä. c:

   Poista
 6. Käytkö vielä usein Wiltsulla ja kuka on sun lemppari? Mitä mieltä oot Wiltsun muista vuokraajista??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn sen pari kertaa viikossa niinkuin ennenkin :) Ja wiltsu ja oona on mun lemppareita! Ömm mun mielestä wiltsulla einole muita vuokraajia miin eipä oo mitään mp :p

   Poista