torstai 12. toukokuuta 2016

32. Uusi poni?

Jotkut lukijoistani varmasti tietää puoläitini hevosen Oonan. Olen ruvennut miettimään, että rupeisinko kirjoittamaan blogiin Oonastakin? Mulla rupee kuitenkin Wiltsulla ratsastaminen loppumaan tässä pikkuhiljaa, ja haluan, että blogissani olisi muutakin, kun maastakäsittelyä yms.


Oona on risteytysponi tamma, oliskohan nyt yhdeksän vuotias. Oona on "koulutettu" enemmän länkkä ratsastukseen, kuin mihinkään muuhun. Blogissa pääsisitte siis seuraamaan Oonan kehitystä raakileesta ratsuksi. Oonaan rohkean luonteen takia, se hyppää esteen kun esteen ja noppii opeasti!

Sori tällänen lyhyt ja kämänen postaus, mutta haluisin vastauksia! Tulisko Oona toiseksi tähdeksi blogiin? Kommentoi  alas, koska haluaisin kuunnella teidän mielipiteitänne!


Rupeisinko kirjoittamaan blogiin Oonastakin?

11 kommenttia:

 1. Lopetatko Wiltsulla käymisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lopeta wiltsulla käymistä, en todellakaan! Wiltsulla ei vaan voi kauhean tavoitteellisesti ratsastaa, koska olen liiian pitkä ponille. Ratsastan sitä kyllä välillä, mutta yritämme nyt siirtyä maastakäsittelyn yms puolelle :)!

   Poista
 2. Wau, meet todella hienosti Oonalla! Oona on kans tosi nätti, että rupee vaan kirjoittamaan siitäkin, mutta toki päätät itse. :-)

  VastaaPoista
 3. Joo ehdottomasti olis kiva jos kirjottaisit myös Oonasta! :)

  VastaaPoista