torstai 26. toukokuuta 2016

37. Muutto uudelle tallille

Hohhoh.. Nyt kyllä väsyttää ja urakalla. Oona vaihtoi tänään tallia. Oli pakkaamisessa aikamoinen homma! Pääsin kolmelta koulusta, ja lähdin sieltä suoraan kotiin. Neljältä päästiin tallille lähtemään. MUTTA HEI!! Enään viikko suunnilleen koulua. Olen niin helpottunut, että koulut on ohi, ainakin pariksi kuukaudeksi. Tallilla pakkailtiin kamoja ja lastattiin poni. Toiselle tallille on vain n. 15min, joten matka ei ole pitkä.


Oona meni sellaiselle puskatallille, missä on tosi isot laitumet! Siellä on myös muita heppa kavereita ja pieni kenttä. Puomeja löytyy, mutta tolppia ei.. Onneksi lähellä on tallleja missä hypätään paljon esteitä! Tallilla on myös upeat maastot. En tiedä millon menen seuraavan kerran tallille. Viimeistään sunnuntaina, kun lähdetään Annen kanssa hattulaan. Anne menee Oonalla maastiksia hyppäämään, ja minä kuvaamaan! Tilattiin myös tänään iskän kanssa mulle uusi putki! Joten blogiin tulossa sitten erillaisempiakin kuvia.


Huuuuiii! Näin hypätään ojan yli!
Onkos teillä jo laidun kausi alkanut?

8 kommenttia:

 1. Muuttiks Oona vaa laidunkauden ajaks vai jäättekö tolle tallille? :)
  Todella kiva postaus ja video oli kiva!
  Meillä pääsi hevoset viime viikolla laitumelle :)

  saarusti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole varma jääkö poni tallille, toivottavasti sillä tää paikka on mahtava! :) ja kiitos!

   Poista
 2. Kiva postaus ja hyvä video! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen heppa ja upeita kuvia! Meillä laidunkausi ei ole vielä alkanut ihan kunnolla, sillä totutellaan meidän poneja ensin vihreään etteivät ne sairastu kaviokuumeeseen. :-)

  VastaaPoista
 4. Joo, mun vuokraponi on päässyt jo laitumelle, mutta hoitoponi tuskin pääseekään, kun asuu periaatteessa laitumella nytkin :-). Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ompa kaunis toi hulmuharja Oona! Tosi hienoja kuvia tässä postauksessa:)

  http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista