maanantai 12. syyskuuta 2016

58. Pitkästäaikaa blogissa: Kaikkien rakastama Wiltsu!

Kovin moni teistä oli toivonut Wiltsusta enemmän postauksia, kun nyt on tullut enemmän Oonasta postauksia. Yksi isoin syy siihen miksi ei ole Wiltsusta tullut postauksia on se, että en mene niin paljoa enää Wiltsulla, koska olen tosi pitkä Wiltsulle. Ja silloin, kun menen , en ratsasta hirmu kauan. En halua valituksia, siiä että olen pitkä ponille. Nimittäin tiedostan sen itsekkin.

Mutta, tosiaan olin lauantaina (10.9) ratsastamassa Wiltsua taas pitkästä aikaan. Wiltsu kavereineen on palannut laitumilta takaisin talliin, joten päästiin vihdoin kentälle ratsastamaan. Oli niin ihana nähdä, pienen pullan odottamassa korvat höröllä tarhan portilla! Harjasin Wiltsua ja menin eka tekemään temppuja kentälle, kunnes kävin vaihtamassa ponille suitset ja hyppäsin selkään.

Menin lähes koko tunnin ympyrällä. Menin taivuttelua ja kahta puomia. Ravissa Wiltsu oli ihan hyvä. Paras vähään aikaan, ja nykyään väistötkin menee paljon paremmin! Laukassa poni oli vieläkin "holtiton". Se oli niin innoissaan, että joku tuli taas ratsastamaan! Pari kertaa poni vähän temppuili, ja kerran tulin sieltä alas, kun poni lähti täysiä juoksemaan portille päin. Ups!Mutta siis kokonaisuudessa Wiltsu oli kiva! Yritän tehdä teille enemmän postauksia Wiltsusta, vaikka aina, kun sen luona käyn sen luona! Toivottavasti piditte tästä postauksesta, moikka!

Minkälaisia postauksia haluatte Wiltsusta?

13 kommenttia:

 1. Tee joku my day kun käyt Wiltsulla! Siis video:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus!! Ja videopostaus olisi kiva siitä kun käyt Wiltsun luona :) tykkään myös kun on toi videokooste joten niitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, voin tehdä videopostausta. :)

   Poista
 3. Kuin pitkä oot? Ja ratsastat tosi hyvin sillä:)

  VastaaPoista
 4. Kuinka pitkä oot? Ja ratsastat tosi hyvin:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! :) Olis kiva jos tekisit videopostauksen siitä kun käyt Wiltsun luona. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus! :) Olis kiva jos tekisit videopostauksen siitä kun käyt Wiltsun luona. :)

  VastaaPoista