tiistai 6. syyskuuta 2016

57. Syksy on tullut ja treenit alkakoon!

Moikka! Pientä infoa teille kaikille. Oona parantukin uskomattoman nopeasti ja oon
 sitä päässyt jo liikuttelemaan! Haava on enää niin pieni, että ei voisi uskoa kuinka iso haava siinä silloin pari viikkoa sitten oli! 


Oona vaihtaa nyt taas tallia, jotta päästäisiin oikeasti treenaamaan. Meillä on myös jo pari valmentajaa mielessä ja heidän valkoissa aletaan sitten käymään. Ja siis apua! Syksy on jo täällä! Syksy on tosi nättiä aikaa, tykkään tosi paljon!!! (Ellei sada vettä.) Tosiaan talliin mihin päästään on vieressä iso kenttä ja maneesi, poolokenttä ja vaikka mitä! Maneesista ja estekalusteista pitää vain maksaa vuosi maksu. Äääää en malta odottaaa, että päästään kunnolla treenaamaan! Vaikka olen synnynnäinen puskaratsastaja. 


Tää postaus jäi aika lyhyeksi ja tylsäksi.. Anteeksi.. Mutta sata lukijaa täynnä! Kiitos aivan käsittämättömättömästi teille! Olisko teillä 100 lukijan spessu toiveita? Kertokaa nyt ihmeessä! Moikka!

Kommentoikaa alas 100 lukijan spessu toiveita!

8 kommenttia:

 1. Öhmm joku my week tai ääniä tallilla 2

  VastaaPoista
 2. Miksei Jokirannassa pysty kunnolla treenaamaan? Oma kenttä ja maneesi + esteethän sielläkin on, sekä samainen poolokenttä ja kaupungin rats. kenttä vieressä? :D

  VastaaPoista
 3. Kenttä on tosi huonossa kunnossa, näyttää enemmänkin järveltä kun kentältä. Hiekkakin on tosi karkeaa. Maneesi lähes aina täynnä tuntien vuoksi eikä siellä mahdu menemään. Tarhoihin uppoaa ja on vain pelkkää vetistä kuraa.. Esteitähän siellä on mutta ei oikein voi missään hypätä niitä ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poolokentällä ei saa muistaakseni ratsastaa, ellei kuulu HyvUraan, olikohan siinä vielä joku käyttövuokrakin vielä, en ole ihan varma.

   Poista
  2. Joku sellainen kai! Siksi liitynkin hyvuraan.

   Poista