sunnuntai 18. syyskuuta 2016

59. Miksi mikään ei voi olla hyvin?

Kun luulet, että kaikki on menossa vihdoin hyvään suuntaan, olet täynnä inspiraatiota ja iloa, mutta sitten joku tulee kaiken eteen ja pilaa kaiken. Voin myöntää, että olen kokenut tämän asian liian monta kertaa. Mutta en ikinä näin suurena.


Tosiaan, minulla olisi nyt taas toistaiseksi teille surullisia uutisia.. Mistäköhän tämä pitäisi aloittaa? En itse tiedä tästä asiasta paljoakaan, enkä osaa kertoa siitä teille hirveästi, mutta siis Oonalla on astma toislla sanalla puhkuri. Tai ainakin isolla todennäköisyydellä. Jos ett tiedä mikä on hevosen astma, nin googlatkaa. 


Ollaan ihmetelty Annen kanssa, että miksi oona yskii ja köhii välillä ratsastessa. Ajateltiin vain pientä flunssaa. Mutta yskiminen rupesi yleistymään, ja Anne otti asiasta selvää ja puhkurihan se siellä sitten oli. Puhkuria ei voida parantaa, mutta sitä voi ehkäistä ja hoitaa. Tosiaan tämä oli vasta eka asia. Toisena asiana on, että motivaanioni ratsastukseen on kadonnut. Ei enää jostai syystä tee mieli mennä tallille katsomaan ja ratsastamaan Oonaa. Myös muut asiat ahdistaa ja stressaa samaan aikaan. mm. koulu. En kuitenkaan lopeta ratsastamista, enkä bloggaamista. Sillä rakastan niitä molempia, mutta tarvitsen vain aikaa, että saan motivaanioni takaisin. 


Pahoittelut tälläisestä lyhyestä postauksen pätkästä, vanhoine kuvineen, mutta minusta tuntui siltä, että tämä piti kertoa teille lukijoille nyt. Ei mulla muuta, ensi postaukseen. 

Onko tellä käynyt ikinä tälläisiä ikäviä vastoinkäymisiä?

13 kommenttia:

 1. Voi ei! :( Toivottavasti Oonan tilanne ei pahenisi ja löytäisit motivaatiosi takaisin! Tsemppiä sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Voi teitä, tsemppiä! Toivottavasti Oonan tilanne ei pahene ja saisit motivaatiosi takaisin!

  VastaaPoista
 3. Ikävä kuulla :( Itsellä oli motivaatio ihan kateissa ratsastukseen sekä bloggaamiseen vuoden alussa, se on vasta nyt palannut kokonaan. Muuten ihanat nuo uittokuvat! Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
 4. Voi harmi:'( mullakin on välillä motivaatio kadonnut, mutta yleensä pieni tauko auttaa:) tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama on muhunkin auttanut.. :( Mut kiitos!

   Poista
 5. Tiedän tunteen. Itselläni oli pitkään vaihe, että mikään ei onnistunut Wonyn kanssa ja ratsastuksesta tuli vain jokapäiväinen pakko. Nyt motivaationi on kuitenkin noussut jostain syystä aivan huippuunsa ja halu kehittyä ja edistyä on ihan mieletön! Kannattaa pitää pieni tauko, jos se vain on mahdollista, kyllä se motivaatio palaa sieltä vielä!

  www.ystavanihevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten ole ainut tämän asian kanssa.. Vaikka onhan se surullinen asia :( joo tässä pidänkin para aikaa taukoa.. Onneksi motivaatiosi on palannut :)

   Poista
 6. Zemppii teille! Toivottavasti motivaatiosi palaisi ja niin se Oonan tilannekin!

  VastaaPoista
 7. Millon postausta? :)

  VastaaPoista
 8. Susta ei oo kuulunu pitkiin aikoihin ollenkaa. Onks kaikki ihan ennallaan vai into vain loppunut?

  VastaaPoista