keskiviikko 1. helmikuuta 2017

60. Täällä taas!

Moikka! Suunnilleen 4 kk sitten olin viimeksi koneella blogia kirjoittelemassa. On tapahtunut vaikka mitä noiden kuukausien aikana, mutta en nyt ala sen enenpää niitä tässä availemaan. Yksinkertainen syy miksi en ole blogia kirjoittanut oli motivaation laskeminen blogiin ja ratsastukseen.. Mutta n. pari viikkoa sitten sain motivaation takaisin. Olen tosi iloinen, että motivaatio palasi sillä koko tämän ajan millon en ole ratsastanut on tuntunut vajaalta. Niinkuin pala musta puuttuisi. 


Oona muuttaa 28.2 uudelle tallille, josta teen postauksen blogiin. Se talli on ihan mahtava! Oona pääsee vihdoin pihatto talliin asumaan. Tallilla on myös iso ja laadukas kenttä! En malta odottaa, että Oona pääsee sinne asuskelemaan. 

Mutta tosiaan, mulla ei ollut nyt mitään muuta asiaa. Halusin vaan ilmottaa, että me ollaan taas täällä! Mulla on Oonalla tunti huomenna (2.2) ja perjantaina. Jos saan minkäänlaista matskua tunneista, yritän tehdä jotain postauksen pätkää niistä. 

Mitä postauksia toivoisitte jatkossa?

13 kommenttia:

 1. Jee mahtavaa että ootte taas täällä! Toivottavasti Oonan muutto sujuu hyvin, ja perus ratsastelu postaukset on kivoja!

  VastaaPoista
 2. Jee kiva että ootte taas täällä ja sait motivaatiosi takaisin! :) Talli videopostauksia, perus ratsastuspostauksia ja joitain erikoispostauksia :)

  VastaaPoista
 3. Jee kiva! Jotain tallipäivä postauksia ja perus ratsastuksesta postauksia olisi kiva lukea! 😊

  VastaaPoista
 4. Kuuttii!! ;)) Kiva että oot saanut motivaatiosi takaisin, oonkin jo pitkään odotellut sulta taas postausta! Ratsastus ja tallipäivä postaukset tai videot ja kaikenlaiset erikoispostaukset on aina kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jeo kuuttiii c; Kiitos ehdotuksista!

   Poista
 5. Ihanaa, että ootte täällä taas :) Oonkin jo pitkään odotellu, että palaat kirjottamaan, on ollu Oonaa ja Wiltsuakin ikävä ;D

  VastaaPoista
 6. Vihdoin oonkin jo ootellu! Heppa my day ois kiva tai oonan varuste postaus tai näytä oonan temput tai öö en keksi lisää.

  VastaaPoista
 7. Jee kiva että ootte taas täällä ja sait motivaatiosi takaisin! :) Talli videopostauksia, perus ratsastuspostauksia ja joitain erikoispostauksia :)

  VastaaPoista