lauantai 27. elokuuta 2016

56. Tallipäivä videopostaus

Pitkästä aikaa videopostauksen parissa! Ajattelin tehdä perus tallipäivä postauksen ja millaiselta se arki nykyään näytää. Video on tosin siis kuvattu 25.8.Mitä mieltä olitte videosta?

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus vaikka ehkä ei niin kiva oonan ikävän tilanteen takia tietenkin...😕. Mutta parempaan päin hurjan näkönen toi haava kun en sitä ehtiny viimeks ehtiny näkee kiireen keskellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ No jep.. Mutta joo se on kyllä paljon parempi nyt kun viimeksi! :)

   Poista
 2. Tosi kiva video! Vinkkinä sen verran, että laittakaa noiden ruokalaatikoiden väliin joku vanerilevy tms jos meinaatte pitää ne päällekkäin. Nuo muovikannet ei kestä kauhean paljoa painoa, ja itsekin olen muutaman kannen rikkonut pinoamalla painavat ruokalaatikot toistensa päälle ilman mitään vahvempaa levyä välissä. Ihan joku ohut levy riittää, niin säilyy kannet ehjänä :) Tosi hurjan näkönen tuo jalka, mutta hyvin on lähtenyt paranemaan. Tee ihmeessä lisää näitä videoita! :)

  my-finest.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo mä oon kuullu tästä vinkistä ennenkin! Ajattelin vain, kun alfa a on niin kevyttä niin ehkä se kestää, tai toivotaan.. Pitää keksiä joku levy siihen :D Joo jalka on jo paljon paremmassa kunnossa, ja joo voin tehdä lisää :)

   Poista
 3. Käytkö enää Wiltsulla? Olisi kiva nähdä jotain tyyliin poniagility- kuvia ja videoita. Harmittaa kun tänne ei tule melkein yhtään Wiltsusta postauksia, kun olen ruvennut kirjoittamaan Oonasta :( Ja kun tulee Wiltsu-postaus niin siinä on vain että "ratsastelin taas kevyesti ilman satulaa". Ymmärrän että olet jo aika pitkä shetulle, mutta olisi oikeasti kiva kuulla juuri esim. agility juttuja! Toivottavasti et ymmärrä tätä väärin, koska en tarkoita mitään pahalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Käyn wiltsulla joo! Olen vain vähentänyt, siellä käymistä onhan wiltsu kuitenkin vanha ja pieni, vaikka sitä ei tosin huomaa :DD joo olen jo pitkä ponille niin en oikein ratsasta niin "raskaasti" mitä silloin kun aloitin ponilla. Ihana kuulla, että joku täällä "muistaa" Wiltsun! Teen mielelläni poniagility videota tänne! Kiitos kommentista :)

   Poista
 4. Mustakin olisi kiva kuulla vähän enemmän wiltsusta välillä. Tykkäsin enemmän silloin lukea tätä blogia vaikka edelleen tosi hyvä. Jotenkin Nykyään tuntuu tulevan vähemmän ja lyhyempiä postauksia.. :( se harmi, koska sun blogi on ihan paras!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Minä lupaan tehdä jatkossa enemmän wiltsustakin postauksia :)! Ja kiitos paljon!❤

   Poista
 5. Hei! Mustakin olis kiva kuulla wiltsusta enemmän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii kunhan sinne vaa pääsis menemään :D

   Poista