maanantai 22. elokuuta 2016

53. Kyllä vanha mamma vielä jaksaa!

Ohhoh, kun aika rientää.. Olen yrittänyt koulun ja muiden kiireiden ohella päivittää blogia, mutta jotenkin se ei ikinä onnistu.. No ehkä tämä tästä, kun rupee tottumaan tähän joka päiväseen koulun käyntiin.! Olin tässä yksi päivä ratsastamassa Wiltsulla, mentiin  Illasta tallille ja mulla oli pari kaveria mukana kuvaamassa. Voi, kun mulla oli ollut ikävä Wiltsua! Ja ennenkuin sanon mitään muuta, tiedostan olevani pitkä ponille, joten siitä on turha huomauttaa. En ratsasta Wiltsua, kun kerran viikossa, ja se ei kuole siihen, vaan itseasiassa nauttii siitä kovasti!


Mulla ei ole mitään hirmu ihmeellistä kerrottavaa ratsastuksesta,kun menen Wiltsulla aina kevyesti vain humputellen. Päätin piiiitkästä aikaan mennä wiltsulla satulalla. En edes muista milloin viimeksi olisin mennyt sillä satulalla. Oli kyllä kivaa vaihtelua.Kuin ylemmästä kuvasta näkee, Wiltsu oli myös vähän hurjana! Poni oli tosi energinen ja innoissaan, kun taas joku tuli sitä ratsastamaan, ja oli tosi kivaa. Tämä postaus jäi vähän tyhjäksi,mutta ajattelin että olisi kiva jos julkaisin Wiltsusta juttua. Postauksia tulossa pian, moikka!

Haluatteko enemmän postauksia Wiltsusta?

10 kommenttia:

 1. Tosi hyvä postaus����

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus oli ja joo lisää postauksia wiltsusta!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Ehdottomasti olis kiva lukea enemmän Wiltsustakin postauksia! :)

  VastaaPoista
 4. ihana oli pitkästä aikaa kuulla wiltsustakiN! ja toivottavasti jatkossakin sais edes väliaika tietoja ponista. on se vaan niin super söpö :) ja myös muistakin poneista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiltsu on kyllä super söpö ❤ kiitos kommentista! c:

   Poista
 5. Hyvä postaus! Ehdottomasti haluan wiltsusta postauksia ne on parhaita!

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus! Ehdottomasti lisää postauksia Wiltsusta :) Etkä edes ole hirveän pitkä on niitä pidempiäkin ratsastajia shettiksillä nähty.

  VastaaPoista