keskiviikko 24. elokuuta 2016

55. Harmillisia uutisia...

Mites tämä pitäisi nyt aloittaa.. Noh n. 2 viikkoa sitten huomattiin Oonalla haava jalassa, ja hoidettiin sitä normaalisti laittamalla rasvaa. Yritettiin rupeuttaa sitä, mutta se ei oikein auttanut.. n. viikko sitten huomattiin Oonan jalassa toinen haava, joka oli syvä ja aika pahannäköinen. Yritettiin taas sitä täällä kotona hoitaa, kunnes oli aika mennä hevossairaalaan. Oona ei antanut yhtään hoitaa haavaa, joten se piti viiä sinne sairaalaan jotta se voidaan rauhoittaa se siksi aikaa.

Mitä näkyy?

Noh, eilen vietiin poni sairaalaan, ja sinne se jäi yöksi. Tänään haettiin poni ja saatiin Oonalle läkkeet ja jalan hoitoon ohjeet. Harmillisine uutisena tuli 3 viikon karsinalepo. Eli Oonalla ei saa ratsastaa 3 viikkoon.. Ei edes kävellä. Oona saa olla vain omassa karsinassa, ja enintään tarhassa. Oona pääsi nyt sen vanhaan omaan karsinaan lepäilemään.
Tulihan tämä aika yllätyksenä ja kyllä se harmittaa, kun olisi vielä kisojakin ollut lähellä. Mutta eniten toivon, että Oona tulee kuntoon ja päästään nopeasti takaisin normaaliin liikutukseen. Oona myös lähti nyt kesälaitumelta pois, ja ollaan nyt taas vanhalla tallilla taas. Postauksia tulee normaalisti, ja yritän aina päivittää teille Oonan kuulumiset tänne blogiin! Halusin nyt tulla vain nopeasti teille kertoman mitä on käynyt, kun tuli itsellekkin aika yllätyksenä.. Mutta ei muuta, nähdään seuraavassa postauksessa, moikka!Onko teidän hepat sairastellut ikinä?

19 kommenttia:

 1. Meillä oli nuoren kanssa koko viime kesä saikkuilua kun oli pukiittanut pihalla kasvihuoneen läpi lasisen seinän läpi... Paranemisia Oonalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi pahalta :o mutta kiitos! ❤

   Poista
 2. Juu Hesselillä oli silmässä joku paha tulehdus... Ja edelliselle hevoselle tuli viimisinä vuoden ajan (?) Ähkyilyä koko ajan...

  VastaaPoista
 3. Juu Hesselillä oli silmässä joku paha tulehdus... Ja edelliselle hevoselle tuli viimisinä vuoden ajan (?) Ähkyilyä koko ajan...

  VastaaPoista
 4. Ei oo ollu tosin ei oo omaa heppaakaan Mellalla niitä ähky hommii missä yritin parhaani mukaa auttaa. Pikaista paranemista jalankassa Oonalle toivottavasti teille ei tuu mitää energia pommia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mella, mutta kiitoos ❤ Saattaa olla kyllä sellanen aikapommi käsissä ettei tiiä millon räjähtää :D

   Poista
  2. Voi mella, mutta kiitoos ❤ Saattaa olla kyllä sellanen aikapommi käsissä ettei tiiä millon räjähtää :D

   Poista
 5. Mun hoitsu oli just kans flunssassa ja jäi yhet kisat väliin mut onneks on jo parantunu �� Paranemisia Oonalle ❤

  VastaaPoista
 6. Paranemisia!! Näitä aina sattuu. Aikoinaan vanha hevoseni liukastui (jep liukastui) aidan läpi ja seisoi myös 3 viikkoa karsinalevossa...onneksi tapaus oli täyttä huumoria eikä ikuinen ikiliikkuja äksyillyt kertaakaan. Liityin muuten lukijaksi :) kurkkaahan meidänkin touhuja; Doma Natural - Yhdessä Oppien

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh :o Mutta näitä sattuu ja onneksi kaikesta selvitään! Sulla on aivan ihana blogi ja oon kyllä aina ollut rakastanut tähän sun heppaan ❤ kiitos kommentista!

   Poista
 7. Voih, tsemppiä teille paranemiseen! Koita ajatella että on se kiva päästä sitten touhuilemaan kun karsinalepo on ohi! :)

  VastaaPoista