lauantai 2. huhtikuuta 2016

21. Esittelyssä "Matkalla Tähtiin" Blogi

Tässä pari päivää sitten sain kommenttia, että haluisinko tehdä esittely postauksen Sannin blogista, jos hän tekisi minun, ja tottakai se minulle kävi! Mun piti tehdä tämä jo ennemmin, mutta asia unohtu, kun nyt on niin paljon ollut kiireitä. Mun iskä perheineen muutti tänään uuteen kämppään ja oon koko päivän ollut auttamassa. onneksi nyt pääsin koneelle kirjoittamaan.


Sannin blogi kertoo, Sannin talli päivistä, kuvailusta ja muusta mitä hänen elämäänsä kuuluukaan. Sanni ratsastaa ratsastuskoulussa, ja blogin "päätähti" on tällä hetkellä connermara ruuna, Junnu. Blogissa on mielenkiintoista tekstiä, jota ei ole liian paljon. Kuvat täyttää blogi postaukset täydellisesti. Blogin ulkoasu on siisti ja huolella tehty. Blogissa pääsee helposti ja nopeasti stalkkailemaan muita Sannin someja ja pääsee lukemaan blogiin tehtyjä sivuja. Sanni tekee myös bannereita, ja hän on itseasiassa taiteillut minunkin bannerin!

Junnu ja Sanni
Omia mielipiteitä blogista

Blogin ulkoasu on aivan ihana! Ei liian monimutkainen ja erisävyinen. Tykkään tosi paljon!!! Blogin sivupalkista pääsee helposti eri someihin ja blogin esittely sivuille. Blogissa on paljon kuvia, mutta blogin kuvat on aika pieniä, joita aina silmät sirillä joutuu katsoa. Tämä on yksi miinus blogissa. Blogissa on myös välillä videoita, jotka on vain iso plussa!

Tässä oli pieni esittely Sannin blogista. Käy ihmeessä liittymässä sannin blogin lukijaksi!


Blogin banneri.

                                                          SANNIN BLOGIIN TÄSTÄ

             Oliko tälläiset postaukset kivoja? Haluisitteko lisää blogi vinkkauksia?

3 kommenttia: