perjantai 1. huhtikuuta 2016

20. Puolivuotta Yhdessä ♥

Nyt huhtikuussa, mulla ja Wiltsulla on merkkipäivä tai joku sellainen, kyllä te tajuatte. Rupesin liikuttamaan Wiltsua lokakuussa vuonna 2015 ja siitä on nyt 6 kuukautta. Siis aivan käsittämätöntä.. Aika on mennyt tosi nopeasti. Ollaan Wiltsun kanssa koettu jo paljon ilot ja surut, mutta kaikesta ollaan selvitty! En oo ikinä ollut hevosten parissa näin onnellinen. Mulla on nyt mahdollisuus tehdä ponin kanssa melkein mitä vain, ja vaikka käydä kisoissakin jos haluaisin. En voi vain käsittää.

Erityis kiitokset ja halit haluan antaa Sannalle, jota ilman en olisi nyt tässä, kirjoittamassa musta ja wiltsusta. Oon oppinu Sannalta tosi, tosi, tosi paljon hevosista sun muista tarpeellisesta. Joten kiitos aivan kaikesta, että jaksat mun kanssa käydä tallilla ja opettaa ratsastuksen ja hevosten saloja mitä en vielä itse tiedä. ♥ 

Haluan vain kiittää teitä kaikkia. Rakkaita lukijoitani, wiltsun omistajaa, kaikkia kavereitani ketkä ootte ollu mun ja wiltsun "tukena". Kaikille halit ja pusut multa! 

Oon tuossa yrittänyt koota tuollaisen videon, toivottavasti pidätte. Muistakaa HD laatu niin video ei olisi pelkkää pikseli mössöä!                                                      Mitä mieltä videosta?


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva video :) ♡ Oot kyl kehittyny paljo wiltsun kaa myös ;)
  Mä niin arvasin et teet videon susta ja wiltsusta ja laitat ton biisin :DD


  Tuutko Tampereen hevosmessuille :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos ❤ Haha, mutku se oli niin hyvö biisi :D ja en tuu valitettavasti :(

  VastaaPoista
 3. Niin se aika kuluu ja kohta huomaakin että jo vuosi mennyt :) <3 käytkö miten usein wiltsua liikuttelemassa :) mites teillä ne kisa suunnitelmat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn aina silloinkun voi :) No kisa suunnitelmat meni vähä mönkään, ei olla ainakaan nyt menossa minnekkään.. :D

   Poista
  2. Miksi meni mönkää ;'(

   Poista
 4. Ei oikein jaksanut mennä ja näi.. :p

  VastaaPoista
 5. Oleppas hyvä kuluneista kuukauksista! <3

  VastaaPoista