torstai 7. huhtikuuta 2016

23. BLOGIHAASTE - Pahin Tippuminen

Ajattelinpa tänään toteuttaa tämän jalustin.netin haasteen, eli kerron teille "pahimmasta" tippumisesta Wiltsulla. Oikeastaan tippuminen ei ollut hirmu paha, mutta haluan nyt kertoa tästä teille! 


Olin siis hyppinyt Wiltsulla jo jonkun aikaa, ja oli aika lopettaa. Sanoin Annille, että käy hakemassa Wiltsun riimun ja narun, että voidaan sitten mennä maastakäsin loppuverkat. Pyysin Annia jättämään kameran kuvaamaan huvikseen, että hyppään vielä kerran esteen. Anni lähti hakemaan riimua ja mä sitten hyppäsin vielä kerran. Ihan normaalisti olin tulossa esteelle, ja Wiltsu yrittää ohittaa esteen. Minä käänsin sen takaisin esteelle ja siinä tuli sellainen sivuaskel ja jotenkin ja tasapaino meni ja lensin suoraan esteen päälle. Kyllähän se ähän tuntu, mutta ei siinä hirmu pahasti käynyt.Mulla ei tullut mitään pelkoa esteille ja Wiltsun kanssa mentiin sitten vähän pienempi este. Wiltsu siis ei pelännyt estettä tai näin, koska oltiin hypätty se ennen tuota tippumista. Mulla kyllä oli pieni "mitä tapahtui" fiilis sen jälkeen, hoin vain koko ajan "apua". Kaikki oli okei, eikä kauan sattunut!


Miten teidän pahin tippuminen on mennyt?

12 kommenttia:

 1. Mä en oikeastaan ole koskaan tippunut pahasti, mutta kerran jäin pienenä jalustimesta kiinni hevoseen laukassa ja siitä tuli sitten vähän ruhjeita poskille ja käsivarsiin. :( mutta tuo näyttää kyllä tosi hurjalle tuo tippuminen! :o onneksi ei käynyt kuitenkaan pahemmin :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mun pahin tippuminen oli viime vuonna, kun tipuin vähän jäiselle maalle kovassa vauhdissa, ja käsi murtui. Toi tippuminen näytti aika pahalta, mutta onneksi ei käynyt pahemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Mä en oo ikin tippunu, nii pahasti..

   Poista
 3. Pahin ehkä viime vuonna isolta suokilta kun se lähti menemään ja pukitti. Silloin sattui häntäluuhun kunnolla ja vieläkin joskus kun istuu on kipeä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon kaikille melkein saman, mutta voiii! Kyllä omat epäonnistumiset ja tippumiset tuntuu niin mitättömiltä kun näitä teijän kommentteja lukee..

   Poista
 4. Hyvä ettei sulle sattunut mitään! <3

  Mutta siis Tytin kanssa mentiin kentällä ja siinä oli muitakin ratsukkoja. No toinen niistä kentällä olevista hevosista säikähti > pukitti ja lähti laukkaamaan. Ratsastaja lensi alas.
  Minä olin siinä vaiheessa toisella puolella kenttää. Kun oltiin siinä samaisessa kohdassa niin Tytti selkeästi luuli saavansa tehdä samalla tavalla ja lähti kiitolaukalla ilman suurempia pukkeja kohti kentän keskustaa. Minä, kun en ollut varautunut tälläiseen lensin sieltä suoraan takaraivolteen etukavioiden eteen, onneksi tamma pysähtyi ja katsoi minua ilmeellä: Mitä sinä siellä alhaalla teet? :D
  Onneksi ei käynyt pahemmin, ehkä lievän aivotärähdyksen sain, kun päähän jomotti parisen päivää ja oli herkkänä viikon ajan. :D Tälläinen tapaus minulla ja Tytillä.

  VastaaPoista
 5. Itse en oo koskaan tippunut esteen päälle:D kirjoitin itsekkin postauksen aiheesta:) jos kiinnostaa niin voi käydä lukemassa:D

  patkisponi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli tosi hyvä postaus! Ja liityin myös lukijaksi, kun vaikutti niin kivalta blogilta! :)

   Poista
 6. Noin kaks vuotta sitten tipuin noin 130 cm säältään olevalta ponilta. Samalla tunnilla oli 3 ratsut mun lisäksi. Mentiin loppukäynteja ja lumet tippu meneekin katolta ja kaikki hepat lähti laukkaa. Muut tippu ja mä roikkui vikana ponin kaulalla sit se vetää pukin ja mä tipu pääeellä. Menin tajuttomaks saman tien. Herään ku mua herätettiin ja mut vietiin katsomoon istumaan. Kun tulin kunnolla tajuihini rupesin sattuu iha hitosti päähän. Luulin et mulla oli menny hiekkaa suuhun mutta ei luulemani hiekka oli hampaitteni paloja. Multa lohkkes kaks hammasta. Mentiin lääkäriin ja kuvattiin mun pää ei ollu mitään sattunu. Seuraavana päivänä hammaalääkäriin ja paikataan ne kaks hammasta. En saanu mitään kammoo. Kuukauden pidin taukoo ridauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts! Onneks päälles ei käyny mitään!

   Poista