keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

27. Taidan olla someaddikti

Oon itse ruvennut huomaamaan, että olen aikamoinen someaddikti. Olen aina puhelimella, kun on mahdollista. Se kännykkä vain jostain syystä on kasvanut käteen kiinni.. Ulkoilu, urheilu yms. on vähentynyt HUOMATTAVASTI, kun netti ja somet on tullut tähän munkin elämään mukaan. Siitä on tullut jo rutiini, että käyn kaikki somet monta kertaa päivässä läpi. Ajattelin tässä postauksessa esitellä mun someja ja kertoa miten käytän niitä jne.

Instagram

tästä tuli jotenkin tosi huonolaatuinen.. Sori!
Käytän itse varmaan kaikista eniten instaa. Sinne tulee vaan julkaistua useiten kuvia. Mulla on itelläni 3 käyttäjää siellä. Mun ja wiltsun insta, oma insta ja sitten priva. Privaa päivittelen joka päivä, wiltsun pari kertaa vko ja omaa käyttäjää harvemmin.


Ask.fm


Askia käyttelen myös joka päivä, vastailen kysymyksiin aina sillon, kun niitä tulee. Askissa mulla on vain yksi käyttäjä.


Youtube 


Youtubessa käyn myös päivittäin, tai noh.. Käyn kaikissa näissä someissa joka päivä mutta anyways! Katselen paljon muitten videoita ja teen itsekkin näitä heppavideoita. Laitan heppa videoita yleensä silloin kun postaan jotain blogiin.


Snapchat


Snäppiäkin tulee käytettyä joka päivä. Harmittaa vain, kun mun puhelimella snäppiin ei videoita voi ottaa.. Ehkä pitäis hankkii uus puhelin :D. Mutta mystooria päivittelen ja kavereittenkin kanssa tulee usein snäppäiltyä!

@pikkurolli

Blogger


Ja tottakai blogger! Luen tosi paljon muiden blogeja ja sitten päivitten ofc tätä blogia, mistä luette tätä. Bloggeriakin käytän joka päivä..

No mutta tänään tälläistä mainostus postausta. Käy ihmeessä seuraamaan mua näissä someissa, jos meidän elämä kiinnostaa! 

Onko sullakin kasvanu kännykkä käteen? ja mitä someja sä käytät?

13 kommenttia:

 1. Kysytki viel...

  Insta, fb, tube, blogger, irc, kuvake.... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D itse en tätä irc käytä mutta muita tulee käytettyä sit joka päivä :pp

   Poista
  2. Hitto unohin tosta muutaman oleellisen.. snäppi, ask, twitter :DDD

   Poista
  3. Haha, niit on jo nii paljo et meinaa jo unohtaa :DD

   Poista
 2. Kiva tälläin erilainen postaus! :-)

  VastaaPoista
 3. En ole kännykkä käteen kasvanut :) ulkoinen joka päivä vähintään 5h. Tosin sunnuntaina harvemmin :D en voisi kuvitellakkaan elämää jos vain istuisin sisällä kännykän ääressä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi kaikki ei ole kännykkä naamalla koko ajan, koska mä olen kyllä yksi esimerkki siitä :D!

   Poista
 4. Aika nopeesti tuli vastaus :DD T. Aatamma

  VastaaPoista
 5. Kivan erilainen postaus! Ite käytän Ig, wappi, sc, tube, blogger, periscope, fb, twitter ym

  VastaaPoista