torstai 21. huhtikuuta 2016

28. Irtohypytystä ja videopostaus

Tänään tein sen, mitä en olisi ikinä ehkä uskovani tekevän. Menin pyörällä tallille! Käytiin eka Annin kanssa ostaa meille vähän evästä ja sitten lähdettiin tallia kohti pyöräilemään. Sanon tähän vain, että mä vihaan ylämäkiä. Tallille pästyä, huomattiin, että Cassua juoksutettiin irtona kentällä. Mulle ja Annille tuli mahtava tilaisuus syyä meidän eväitä, joten me istahdettiin syömään meijän ruokia samalla katsoen, kun Cassua juoksutetaan. Kun Cassu rupesi lopettelemaan, käytiin hakemassa Wiltsu ja ruvettiin hoitaa ponia kuntoon.



 Käveltiin ja ravailtiin alussa niin, että poni oli narussa vielä kii. Wiltsu ei niinkuin oikee ole samaa mieltä, tästä juoksuttamisesta kun mä.. Sen perässä saa kyllä juosta. Wiltsustahan tulisi mahtava personal trainer! Tarkotuksenahan ei ollut hypyttää, mutta poni sai vähän vauhtiakin mukaan, ku laitettiin este kentälle. En mä nyt oikeen tiiä, mitä muuta mä kirjottaisin tästä.. Poni hyppäs sen 70cm! Kyllä sitä ponnua löytyy, kunhan se poni vaa suostuu hyppää.



"Tää on kyllä niin perseestä.."







70cm!
No herranjestas, eihän tätä estettä voi hypätä!



 PS: Videossa on pieni editointi moka, kun siis musa kuuluu yhes pätkässä missä ei olis pitäny kuuluu, mut en jaksa muokaa ja renderöidä tuota videota uudelleen niin toivottavasti kelpaa näin. ja sori jos videossa on huono laatu laittaka HD niin jos otain näkyis!


 Tykkäättekö te irtohypyttää? Meinaako teilläkin happi loppua, kun hypytätte? :D


6 kommenttia:

  1. No meinaa happi loppua ja onhan se ihan kivaa! :-) Kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Kiva video ja Wiltsu on hurjan söpö! Ainoa miinus videossa oli se, että musiikki oli mielestäni kovalla verrattuna puheeseen. Kuinka pitkä matka teillä siis oli tallille? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös palautteesta :) Jotain 15-20km

      Poista
  3. Ihan mahtavan näköinen Wiltsu, on nää pikkuponit vaan niin parhaita! Ihana video:) En oo koskaan saanut mahdollisuutta irtojuoksuttaa/ juoksuttaa mitään ponia, ratsastuskouluoppilas kun satun olemaan...

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmi, mutta varmasti joskus tulee tilaisuus kun saat irtojuoksuttaa! :)

      Poista